Oproep aan de papa's

Gepubliceerd op 2 april 2020 om 12:59

lieve papa's,

Zondag 10 mei is het moederdag. Aangezien alle maatregelen omtrent corona nog tot en met de mei vakantie gelden, gaat het mij niet lukken om met jullie lieve kroost een geweldige moederdag knutsel te maken. 

Zo'n controlfreak als ik ben, had ik al wel alles in huis en gepland (net zoals de Vaderdag knutsels, ja ja ook allemaal al binnen). Helaas is het niet iets wat ik door de brievenbus kan doen en heb ik ook niet genoeg om alle benodigdheden uit te delen... (Raadselachtig hè mama's 😂).

Maar oke, wat nu wel? Mijn eigen idee is wel uit te voeren, maar dan niet bij iedereen. Maar ik zou geen gastouder zijn als ik niet nog meer ideeën heb! 🤣

Nemen even via de app of via pb (misschien wel beide ter verificatie zodat ik weet dat ik echt met papa te maken heb en het niet stiekem mama is 😂) contact met mij op. 

Ik stuur je een digitale catalogus, haha ik vind hem geweldig bedacht. Een digitale moederdag knutsel catalogus. Leuk scrabbelwoord. Vervolgens kan je iets uitzoeken en help ik je aan benodigdheden. Soms is het even creatief zijn omdat iets niet in huis is, dus meedenken is vereist. Ik help je door eventueel voorwerk te doen (tja en de meeste papa's zijn niet zo creatief en de meeste papa's zijn ook gewoon nog aan het werk) en jij maakt het met je kind af.

Vervolgens leuk inpakken (heb ik ook nog wel ideeën voor) en dan alleen nog een lekker ontbijtje (op bed) regelen. 

Want wees nou eerlijk....je fantastische vrouw die zich een slag in de ronde werkt en giga veel ballen in de lucht houd, (vrouw, mama, dochter, werknemer, huishoudster, lerares, entertainmentteam voor de kinderen, dierenopvoedster, kokkin, manager, ik stop maar anders word het wel heel lang) verdiend dit en eigenlijk nog veel meer met moederdag. 

Dus...app of pb me en we gaan aan de slag. 

note voor alle lieve meelezenden mama's. Waarschijnlijk ontzettend nieuwsgierig geworden. Sorry, ik kan er niks over los laten. Geheim project...maar ik denk aan jullie! 

Je kunt natuurlijk altijd de link van deze blog even doorappen naar je lieve wederhelft! 

note 2

denk je nou bij jezelf, goh wat leuk ik wil hier ook wel gebruik van maken, maar Janet is helemaal niet mijn gastouder.....schroom niet en neem gewoon contact op. Ook jij mag snuffelen in mijn digitale moederdag catalogus! Ik zal je helaas niet kunnen helpen aan alle benodigdheden (ja het lijkt hier soms wel de action, maar echt ook hier raakt het een keer op 🤣) maar het meeste heeft een gemiddeld gezin wel thuis liggen. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.