Week 19 2023
Week 04 2021

Lockdown

In eerste instantie was het allemaal goed te doen. Ik had natuurlijk vakantie tussen kerst en oud en nieuw en ook mijn kinderen en Teun hadden vakantie. Het was heerlijk om tijd met elkaar door te brengen en niets te hoeven. 

Lees meer »
Week 50 2020

Afsluiting van het jaar

Vandaag lijkt het een gewone woensdag te zijn. Misschien is het dat ook voor jou, maar niet voor mij. Deze ochtend werd er door hele lieve ouders het contract getekend voor de laatste plekjes die ik had. Wat bijzonder is het toch wanneer mensen een zoektocht maken naar een plekje voor hun kindje en vol overgave en als bewuste keuze bij jou terecht komen. 

Lees meer »
Week 44 2020

Team het Kukelesaantje

Ik keek eens even terug en zag dat mijn laatste blog van augustus dateert! Ik schrok ervan en tegelijkertijd is het ook prima. Het voelt voor mij niet als een verplichting, maar meer als iets leuks erbij. 

Lees meer »
Week 35 2020
Week 28 2020

Verkouden

Sinds 11 mei is de opvang weer geheel open. Eerst nog onder strikte voorwaarden, maar al snel daarna werden er maatregelen versoepeld. Sinds 2 juni mochten kinderen weer verkouden komen. 

Lees meer »
Week 27 2020

Modderdag 29 juni 2020

Tijdens ModderDag staat het vrij spelen met de elementen water en zand centraal. Kinderen krijgen de ruimte om modder te maken, ontdekken en beleven. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur. En daarbij mag je vies worden!

Lees meer »
Week 23 2020

Klussen

Teun en ik zijn samen best wel handig. Dat maakt ook dat we graag klussen! Dingen zelf doen, tijd en energie erin stoppen en iets weer mooi zien worden. Als je mij al een poosje volgt dan weet je dit ook wel. 

Lees meer »

Een week geleden

Precies een week geleden poste ik op mijn socialmedia kanalen een foto van 2 mokken met teksten (super mam en allerbeste oppas). Ik schreef hierbij dat deze teksten niet echt tot zijn recht kwamen. 

Lees meer »
Week 21 2020

Veiligheid in de zomer

We hebben al heel wat mooie dagen gehad en de zomer staat voor de deur. Met al dat mooie weer betekend het dat we nog meer naar buiten gaan.

Lees meer »
Week 19 2020

Thema's

Op 26 februari schreef ik al een blog over thema's. Hierin legde ik uit waarom ik met thema's werk. Het is voor mij namelijk een rode draad om op een georganiseerde manier kinderen te prikkelen en uit te dagen in hun ontwikkeling! Nog steeds een visie waar ik volledig achter sta. 

Lees meer »
Week 17 2020

Opvang vanaf 11 mei 2020

Op maandag 11 mei gaat de kinderopvang weer volledig open! Ook de gastouderopvang valt hieronder. Dit betekend dat ook ik dan dus weer op zal zijn. Open voor reguliere opvang. Aan deze opening zitten wel wat eisen. Daarnaast hebben we nog steeds te maken met noodopvang en broertjes en zusjes die naar school toegaan. Het gaat misschien wel een gepuzzel worden om alles goed geregeld te krijgen want het is niet abc dat je de reguliere dagen gebruik wil maken van de opvang. Wellicht wil je een andere dag omdat je andere kind dan naar school toe moet en je op die manier effectief kunt werken. Misschien wil je een andere dag omdat je een cruciaal beroep hebt en er op andere dagen of op een extra dag een beroep op je gedaan wordt. Vraag het me, het liefst zover als mogelijk van te voren, en ik neem contact op met andere ouders om te kijken wat er mogelijk is. Nee heb je ja kan je krijgen! 

Lees meer »