Een week geleden

Gepubliceerd op 2 juni 2020 om 20:45

Precies een week geleden poste ik op mijn socialmedia kanalen een foto van 2 mokken met teksten (super mam en allerbeste oppas). Ik schreef hierbij dat deze teksten niet echt tot zijn recht kwamen. 

Nu zijn we precies een week later. Een week waarin ik veel appjes kreeg, er mij hulp werd aangeboden, er kaartjes met hele lieve opbeurende teksten kwamen, maar vooral een week waarin ik het gevoel heb gehad dat we het samen doen. 

Fijn dat jullie soms een luisterend oor willen zijn en ik even mag klagen. Fijn dat de communicatie zo eerlijk en open is en ik kan vertellen dat de dag niet geweldig was en ik er hard voor moest werken. Dank je wel lieve allemaal! Dat doet me goed en maakt dat ik mijn schouders er weer onder zet en door ga!! 

En dan nu een week later....wat was het een prachtige dag! Warm, ja heel warm. Druk, ja zeker druk. Maar o zo gezellig! 

Dat je ziet dat iedereen geniet!! Dat iedereen het naar zijn zin heeft. Ik gehoor kan geven aan iedereen zijn wensen en ik in kan spelen op een ieder zijn behoefte en dan ook nog tijd kan vinden voor die extra dingetjes. Even 1 op 1. Even alleen jij en ik 😍. Ik heb genoten en ik geniet! 

Alle was is al klaar en de bedjes zijn weer opgemaakt. Het huis is schoon en de afwasmachine draait. De tuin is weer spik en span en het straatje geveegd! 

Nu zit ik dus lekker met mijn kop koffie. De tekst van de mok is precies zoals ik mij nu voel! En dat allemaal dankzij het vertrouwen van jullie! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.