Vakantie!

Gepubliceerd op 25 augustus 2020 om 20:24

Hallo lieve mensen!

Hier een heerlijke vakantie groet van mij! Het grootste gedeelte zit erop, nog een kleine week te gaan. Vorig jaar had ik maar 2 weken en aangezien ik behalve de zomervakantie en tussen kerst en oud & nieuw geen vakantie neem, heb ik dit jaar 3 weken genomen. Wat bevalt dat goed! Ik kom heerlijk tot rust en geniet van mijn prachtige gezin. Ik laad dus weer lekker op om op maandag 31 augustus mijn deuren open te gooien. 

Helaas hebben we nog steeds te maken met corona wat dus nog wel wat beperkingen met zich mee brengt, maar voor mijn vakantie gaf dat ook geen problemen dus die verwacht ik straks ook niet. Hoogstens hebben de kindjes wat meer moeite met afscheid nemen omdat ze uit hun ritme zijn en heerlijk lang bij papa en mama zijn geweest. Het afscheid zo kort mogelijk houden zodat ik zo snel mogelijk met ze kan knuffelen werkt vaak het beste 😉.

En ondanks dat ik nog vakantie heb, gaat het werk ergens ook wel door. Dat is de andere kant van zelfstandige zijn. Gelukkig kan ik wel zelf kiezen wat doorgang heeft en wat niet. 

Zo heb ik deze week een kennismakingsgesprek gehad! Het was een heel leuk gesprek en als het goed is word volgende week het contract getekend en start er diezelfde week al weer een klein hummeltje bij ons. Daar laat ik volgende week meer over los, als alles in kannen en kruiken is. Maar ik kan al wel vertellen dat het een echte jongensgroep gaat worden op deze manier 🙈. 

Tijdens kennismakingsgesprekken geef ik altijd mijn huisregels mee. Zo ook deze keer. Ik moest ze nog wel even aanpassen want ik kwam erachter dat ze nog niet voorzien waren van mijne nieuwe logo! 

Ook was ik vandaag even met mijn eigen kinderen bij school aan het kijken. Een stukje voorbereiding op volgende week. Ook dan mag ik niet mee de school in. Maar tot op heden ziet het er naar uit dat het continurooster is ingetrokken. Dat betekend dat ze tussen de middag weer thuis een broodje komen eten en ik ze op kom halen. Aimy zou alleen kunnen, maar Sepp echt niet, dus rijden we op en neer.

Maar nu was ik dus even bij school en wat zag ik daar tot mijn verbazing?!?

Jaaaa de luier container is er weer! 

Deze stond altijd bij school tegen het hek. Stel je voor; een container vol met luiers, in de volle zon...juist ja, dat doet wat met de geur en je zuurstof! Die container werd dus weg gehaald.

En hij was lang weg!! De luiers gingen dus in mijn container, achter de tuin, in de volle zon! Blehhh. Ja ook daar was de geur heel vies! 

Ik geloof dat ik wel 30x de gemeente heb gebeld wanneer en waar hij terug komt. Naar Veller met een volle zak is echt geen optie. En vandaag zag ik dus dat hij er weer is! Een paar meter opgeschoven, niet in de palle zon...  Deze vrouw is blij! (En mijn kliko, buren en kinderen die in de tuin spelen ook!)

 

Oke, nu ik dan toch bezig ben ga ik nog even door. Een soort van go with the flow 🤣. Als je mijn Facebook-pagina hebt gezien (of insta maar die is hetzelfde haha) en/of je hebt je kind bij mij in de opvang, dan weet je dat ik hou van kleding. En dan bedoel ik geen merkkleding of hele mooie kleding. Nee dan bedoel ik oude kleding en reservekleding. Dit omdat ik vind dat kinderen vies moeten worden. Ze moeten kunnen ontdekken, klimmen, klauteren en ravotten! Daarom zijn we ook elke dag wel buiten te vinden. Weer of geen weer. Voor ieder heb ik een regenbroekje of een kruipbroekje. Reservelaarsjes liggen er wel wat (altijd nog welkom trouwens!!!!) 

Oke buiten dus... super. Aan die kinderen denk ik wel. Maar eerlijk is eerlijk. Vaak stond ik wel te verkleumen. Koud geworden tot op het botje omdat ik hartstikke nat geregend was of uit m'n jasje waaide. Dit moet anders dacht ik! Ik heb nu dus een ontzettend gave jas voor mijzelf gekocht, zodat ik tijdens die avonturen buiten ook warm kan blijven. 

Zie de foto's hierboven. Gaaf hè? Natuurlijk meteen mijn logo erop. Hij is nog in de maak dus het duurt nog even, maar ben er nu al heel blij mee! 

Als hij er is zal ik de real life foto's laten zien. 

Oke dit was het voor nu. Wel weer genoeg ook toch? 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.